Logo Arnhem
Niet vastgesteld bestemmngsplan Supermarkt Utrechtseweg, Arnhem

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 21 mei 2013 besloten heeft om het bestemmingsplan ‘Supermarkt Utrechtseweg 280-284’ niet vast te stellen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Supermarkt Utrechtseweg 280-284’ voorzag in het planologisch mogelijk maken van een ondergrondse supermarkt met bijbehorende voorzieningen op het terrein van het voormalige garagebedrijf aan de Utrechtseweg 280-284 in Arnhem.

Inzien

Het besluit tot niet vaststelling en het niet vastgestelde ontwerp bestemmingsplan ‘Supermarkt Utrechtseweg 280-284’ liggen met ingang van 11 juli 2013 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het stadhuis, loket BWL, Koningstraat 38.

Het niet vastgestelde ontwerpbestemmingsplan is ook via internet in te zien op www.arnhem.nl/bestemmingsplan (technische storingen voorbehouden).

Procedure

Belanghebbenden kunnen overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening gedurende de aangegeven termijn van zes weken na bekendmaking beroep aantekenen tegen het besluit tot niet vaststelling bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorts kan, indien beroep is ingesteld, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Hiervoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site staan de exacte voorwaarden vermeld.

Naar boven