Logo Ooststellingwerf
Vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied, bedrijfsverplaatsing Oosterwoldseweg 72 te Oldeberkoop’, Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 25 juni 2013 het bestemmingsplan “Buitengebied, bedrijfsverplaatsing Oosterwoldseweg 72 te Oldeberkoop” ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan voorziet in een actuele planologische regeling voor de verplaatsing van het agrarisch bedrijf op het perceel Oosterwoldseweg 72 te Oldeberkoop naar de overzijde van de weg.

Inzagetermijn

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en verdere bijlagen liggen met ingang van donderdag 11 juli 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde. De genoemde stukken zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Gedurende de genoemde termijn kan tevens, indien door betrokkene een beroepschrift is ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven