Logo Amsterdam - Zuid
Ontwerpbeschikking Wabo Amstelkanaal, ter hoogte van het Okura hotel, Amsterdam – Zuid

Kennisgeving ontwerpbeschikking Wabo (uitgebreide voorbereidingsprocedure):

Amstelkanaal, ter hoogte van het Okura hotel

Voor:

  • het uitbreiden van de bestaande ligplaats door middel van het plaatsen van drie aanmeerpalen en een drijvende steiger ten behoeve van de aanleg van 10 SolarBoaty’s in het Amstelkanaal ter hoogte van het Okura hotel;

  • het plaatsen van een walkast (stroomkast) op de oever;

  • af te wijken van de bepalingen van het bestemmingsplan.

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten in het Amstelkanaal ter hoogte van het Okura hotel. (OLO 388911):

  • het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, onder a, Wabo);

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met planologische regeling, (artikel 2.1, lid 1, onder c, Wabo).

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 24 januari 2013 gedurende zes weken ter inzage bij onze informatiecentra op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923 en Burgerweeshuispad 301, geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Bovendien zijn de beide informatiebalies op donderdagavond tot 20.00 uur open.

De ontwerpbeschikking kunt u ook bekijken via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl/publicaties, onder “Stukken ter inzage”.

Zienswijze

Gedurende genoemde periode kan een ieder een zienswijze met betrekking tot deze aanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam. Voor uw mondelinge reactie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Vergunningen.

Amsterdam, 23 januari 2012

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, P.P.J. Slettenhaar stadsdeelvoorzitter

H.J.M. Wink stadsdeelsecretaris

Naar boven