Logo Bunnik
Ontwerpbestemmingsplan Achterdijk 82a, Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van 12 juli 2013 gedurende zes weken (tot en met 22 augustus 2013) het ontwerpbestemmingsplan Achterdijk 82a en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Voor het perceel Achterdijk 82a wordt met dit bestemmingsplan de komst van een mestvergister mogelijk gemaakt. In het bestemmingsplan Buitengebied Bunnik 2011 is mestvergisting -als nevenactiviteit op een agrarisch bedrijf- nu niet mogelijk. Het agrarisch bouwperceel blijft van gelijke oppervlakte, maar wordt in vorm aangepast.

De voorgestelde mestvergister is van het type monovergisting. Dit type installatie is gericht op de verwerking van mest afkomstig van het eigen bedrijf en beperkt in omvang en capaciteit. Dit type vergister kan door zijn aard en omvang beschouwd worden als een aanvulling op het normale agrarische bedrijfsproces.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt digitaal raadpleegbaar:

Het plan is volledig digitaal raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0312.bpWHVachterdijk82a-on02

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/NL.IMRO.0312.bpWHVachterdijk82a-on02

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk.

Zienswijze indienen

Van 12 juli 2013 tot en met 22 augustus 2013 kan iedereen schriftelijk een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met M. H. Verveer van de afdeling Strategie en Beleid T (030) 6594883 op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Het is niet mogelijk om digitaal (per e-mail) een zienswijze in te dienen.

Naar boven