Logo Eijsden-Margraten
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit Steegstraat 16 Mheer, Eijsden-Margraten

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit voor het verbouwen van de woning met ondergeschikte zorgfunctie op het perceel Steegstraat 16 te Mheer.

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken bekend dat zij het voornemen hebben op met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het voor het verbouwen van de woning met ondergeschikte zorgfunctie op het perceel Steegstraat 16 te Mheer. Het betreft de activiteit bouwen en afwijken van het bestemmingsplan “Mheer”.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen voor iedereen ter inzage van donderdag 11 juli tot en met woensdag 21 augustus 2013 in het gemeentehuis locatie Eijsden. Voor inzage kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043 458 8488.

Daarnaast is de ontwerpomgevingsvergunning te raadplegen via: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1903.OMG6001-ON01

Zienswijzen

Binnen de inzagetermijn kunnen door belanghebbenden zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren worden gebracht. Een zienswijze kan niet worden ingediend langs elektronische weg (fax, e-mail, sms, etc). Een schriftelijke zienswijze kan worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten. De zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met mevrouw L. van den Hombergh, telefoonnummer 043-4588488.

Eijsden-Margraten, 10 juli 2013

Naar boven