Logo Schagen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Boskerpark’ verlenging ter inzage termijn, Schagen

Op 12 juni 2013 heeft het college gepubliceerd dat het ontwerp bestemmingsplan “Boskerpark” en de daarbij behorende stukken vanaf 13 juni 2013 gedurende zes weken op werkdagen tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis van Schagen liggen.

Bij het digitaal ter inzage leggen van het bestemmingsplan zijn er technische problemen opgetreden. Om deze reden wordt de ter inzage periode met twee weken verlengd. Dit betekent dat u zienswijzen kunt indienen tot en met 8 augustus 2013.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.Schagen.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

De bronbestanden zijn ook via www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar en beschikbaar. U kunt op de volgende link klikken om hier naar toe te gaan: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0441.BP003BOSKERPARK-ON01

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder een mondelinge of (bij voorkeur) schriftelijke zienswijze naar voren brengen op het ontwerpbesluit. Zienswijzen over het ontwerpbesluit kunnen worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen. Bij het naar voren brengen van een zienswijze dient te worden aangegeven tegen welk bestemmingsplan de zienswijze is gericht. Zienswijzen die per email ingediend worden, zullen niet in behandeling worden genomen.

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, tel (0224) 210 229.

Schagen, 10 juli 2013

Naar boven