Logo Beuningen
Vastgestelde beheersverordeningen ‘Centrum Beuningen’ en ‘Randzone Ewijk’, Beuningen

Burgemeester en wethouders van Beuningen maken op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 13 juni 2013 de volgende beheersverordeningen heeft vastgesteld:

  • Beheersverordening Centrum Beuningen;

Het plangebied omvat het centrum van de kern Beuningen en wordt globaal begrensd door het evenemententerrein ten noorden van de Van Heemstraweg met de hier omheen gelegen percelen, de Schoolstraat – Alexiastraat aan de oostzijde, de Burgemeester Geradtslaan aan de zuidzijde en de Wilhelminalaan aan de westzijde. Voor de exacte begrenzing van het plangebied verwijzen wij naar de verbeelding van deze beheersverordening.

  • Beheersverordening Randzone Ewijk.

Het plangebied omvat de kernrandzone van Ewijk, exclusief de nieuwbouwgebieden Keizershoeve 1, Keizershoeve 2 en Keizershoeve 3. Voor de exacte begrenzing van het plangebied verwijzen wij naar de verbeelding van deze beheersverordening.

De ontwikkeling van deze ruimtelijk plannen vindt plaats in het kader van de actualisatie van bestemmingsplannen en legt de bestaande (planologische) situatie vast. De plannen voorzien niet in nieuwe ontwikkelingen.

De besluiten tot vaststelling en de beheersverordeningen liggen vanaf 11 juli 2013 voor eenieder ter inzage en zijn raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:

Geen beroepsmogelijkheid

Er staan tegen de vaststellingsbesluiten geen beroepsmogelijkheden open bij de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State.

Naar boven