Logo Nunspeet
Ontwerpbestemmingsplan Blanckerserf 1 en 3, Nunspeet

Met ingang van woensdag 10 juli 2013 ligt in het Klantcontactcentrum (KCC) gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan Blanckerserf 1 en 3. Het ontwerpbestemmingsplan is ook via www.nunspeet.nl/actueel/ en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.BP01110 ) raadpleegbaar.

Genoemd bestemmingsplan beoogt te voorzien in de bouw van twee vrijstaande woningen. Het plan maakt onderdeel uit van het functieveranderingsproject Op de Hagen 15, 15a en 17 te Hulshorst. Behalve de twee geschakelde woningen, die op grond van het geldende bestemmingsplan mogen worden gebouwd, is het project gerealiseerd. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in het mogelijk maken van twee vrijstaande woningen in plaats van twee geschakelde woningen.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 0341 259 911

Naar boven