Logo Eemsmond
Ontwerpbestemmingsplan Eemshaven zuidoost fase 1, Eemsmond

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Wij bereiden voor de uitbreiding van de Eemshaven een nieuw bestemmingsplan voor. Het betreft een uitbreiding aan de zuidoost kant van de Eemshaven en het is in principe bestemd voor datacenters. Het ontwerp bestemmingsplan heeft reeds in de maanden september en oktober 2012 ter visie gelegen. Op basis van de ingediende zienswijzen is het bestemmingsplan aanzienlijk gewijzigd, op basis waarvan besloten is het ontwerp opnieuw ter visie te leggen.

Ter inzage

Van 5 julii 2013 tot en met 15 augustus 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan Eemshaven zuidoost fase 1 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het plan ook inzien via www.eemsmond.nl (Nieuws, Bekendmakingen) of de website ruimtelijkeplannen.nl.

Reacties

Tot en met 15 augustus 2013 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met S. Klein van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 55.

Naar boven