Logo Boarnsterhim
Ontwerpbestemmingsplan Grou – Hellingshaven, Boarnsterhim

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan Grou – Hellingshaven met bijbehorende stukken vanaf woensdag 3 juli 2013 tot en met dinsdag 13 augustus 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te digitaal raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.GrouHellingshaven-ON01

Het bestemmingsplan omvat het realiseren van woningen met op de begane grond bijzondere functies in de zin van detailhandel / kleinschalige horeca of een bescheiden vorm van werken welke geen zware belasting vormt voor de omgeving. De locatie is gelegen aan de Hellingshaven te Grou, kadastraal bekend als Grouw 00, sectie A, nummer 7398. Daarnaast maakt het bestemmingsplan het mogelijk om een gebouw en parkeervoorzieningen te realiseren op de hoek van de Kerkstraat en de Hellingshaven. Het te realiseren gebouw mag worden gebruikt voor sanitair en voor bergingen behorende bij de nieuw te bouwen woningen. Deze locatie is kadastraal bekend als Grouw sectie A, nummer 7429 en Grouw, sectie A, nummer 7430.

Ten aanzien van het voorontwerp bestemmingsplan is plan aangepast in die zin dat de maximale hoogte van de bebouwing lager is geworden naar aanleiding van het masterplan van de commissie Keur.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar de gemeenteraad van Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA te Grou.

Naar boven