Logo Schouwen-Duiveland
Verlening omgevingsvergunning Havendijk 3 Bruinisse, Schouwen-Duiveland

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken bekend dat zij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor het uitbreiden van een havenplateau en het bouwen van een loods op het adres Havendijk 3 te Bruinisse. U kunt de omgevingsvergunning inzien vanaf 8 juli 2013 bij de balie Ruimte en Milieu in het gemeentehuis, Laan van Sint Hilaire 2 te Zierikzee. Op werkdagen is de balie geopend van 8.30 tot 12.30 uur, op woensdag en op donderdag tot 16.00 uur.

Motivering

De ontwerpomgevingsvergunning heeft met ingang van 8 april 2013 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Hiertegen zijn zienswijzen ingebracht.

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de activiteit ‘bouwen’ en voor de activiteit ‘gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º Wabo.

Beroep

Van 8 juli 2013 tot en met 19 augustus 2013 kan beroep worden ingesteld tegen de omgevingsvergunning. Beroep kan worden ingesteld door iedere belanghebbende

  • die tijdig zijn of haar zienswijze tegen de eerdere ontwerpomgevingsvergunning kenbaar heeft gemaakt

  • die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen de voorgaande ontwerpomgevingsvergunning bij het college kenbaar te maken.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team bestuursrecht, Postbus 90006, 4480 PA Breda.

Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningen-rechter, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Zierikzee, 5 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven