Logo Horst aan de Maas
Voorbereidingsbesluit Speulhofsbaan 24 Meterik, Horst aan de Maas

Inleiding

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 25 juni 2013 heeft besloten te verklaren dat een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Speulhofsbaan 24 in Meterik, kadastraal bekend gemeente Horst, sectie L, nummers 1128, 1418 en 1419. Het betreffende besluit treedt op 5 juli 2012 in werking

Beschrijving

Het bedrijf, dat onder meer op de locatie Speulhofsbaan 24 in Meterik is gevestigd, gaat zijn bedrijfsactiviteiten verplaatsen naar de locatie Peelheideweg 12 in America. De locatie Speulhofsbaan 24 in Meterik zal worden herbestemd en het ter plaatse gevestigde bedrijf wordt gesaneerd. De locatie Speulhofsbaan 24 is nu gelegen in het gebied waarvoor het bestemmingsplan “Buitengebied deelgebied 2” geldt. Dit voorbereidingsbesluit wordt genomen om te voorkomen dat zolang het nieuw op te stellen bestemmingsplan voor de locatie Speulhofsbaan 24 in Meterik nog niet is vastgesteld, nieuwe ontwikkelingen op deze locatie plaats kunnen vinden.

Verdere procedure

Ter inzage

De stukken die betrekking hebben op deze publicatie liggen ter inzage met ingang van de dag na de publicatiedatum gedurende 6 weken in de informatiehoek(1) van het gemeentehuis.

Beroep

U kunt geen beroep indienen.

Horst, 4 juli 2013

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas C.H.C. van Rooij, burgemeester

A.P.M. ter Voert, secretaris

Naar boven