Logo Bodegraven-Reeuwijk
Ontwerp-uitwerkingsplan Weideveld Deelplan 4A, Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 4 juli 2013 gedurende zes weken (dus tot en met woensdag 14 augustus 2013), het ontwerpuitwerkingsplan Weideveld Deelplan 4A (NL.IMRO.1901.13WeideveldDP4A-UP40 ) ter inzage ligt.

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken van maximaal 17 geschakelde woningen aan de noordzijde van woonveld 4 in de wijk Weideveld te Bodegraven.

Beschikbaar

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt met bijbehorende stukken voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl ;

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl > Wonen, leven en werken > Plannen en Projecten > Bodegraven;

  • op papier en digitaal tijdens de openingsuren in het gemeentehuis in Bodegraven.

De bronbestanden van het ontwerpuitwerkingsplan kunt u inzien via: http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen ten aanzien van het ontwerpuitwerkingsplan, naar keuze schriftelijk of mondeling, indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het College van Burgemeester en Wethouders van Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingstijden. Hiervoor dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Planontwikkeling en -regie via telefoonnummer 0172-522522.

Het College neemt uiteindelijk een besluit over de vaststelling van het uitwerkingsplan, waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.

Naar boven