Logo Katwijk
Ontwerpbestemmingsplan Rijnsoever Noord Urban Villa, Katwijk

Het ontwerpbestemmingsplan Rijnsoever Noord Urban Villa van de gemeente Katwijk, met identificatiecode NL.IMRO.0537.bpKATronurbanvilla-on01 , ligt met ingang van 5 juli 2013 tot en met 15 augustus 2013 ter inzage.

Plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan betreft een deel van fase 2c van Rijnsoever Noord te Katwijk.

Het plangebied van het bestemmingsplan Rijnsoever Noord Urban Villa wordt aan de noordzijde begrensd door Van der Waalstraat in de wijk Rijnsoever Noord. Het plangebied wordt aan de zuidzijde en westzijde door de Van der Meerhof begrensd. Aan de oostzijde is de grens een watergang.

Het bestemmingsplan Rijnsoever Noord Urban Villa is opgesteld om de bouw van het appartementengebouw Urban Villa mogelijk te maken op het terrein van de wijk Rijnsoever Noord te Katwijk. Voor dit bouwplan ligt een onherroepelijk uitwerkingsplan, maar door veranderende economische omstandigheden is het bouwplan gewijzigd en past het niet meer binnen de regels van het uitwerkingsplan en ook niet binnen de uitwerkingsregels van het moederplan Rijnsoever Noord. De belangrijkste aanleiding voor het maken van een nieuw bestemmingsplan voor Rijnsoever Noord Urban Villa is dat het bouwplan zodanig is gewijzigd dat dit niet binnen de uitwerkingsregels past van het bestemmingsplan Rijnsoever Noord.

Ter inzage

Het bestemmingsplan kan worden geraadpleegd op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0537.bpKATronurbanvilla-on01

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op:

http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/

Het bestemmingsplan ligt ook ter inzage op het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3 te Katwijk.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling ruimtelijke ontwikkeling via telefoonnummer (071) 406 5146

Naar boven