Logo Gelderland
Ruimtelijke Verordening Gelderland en Structuurvisie Sportcomplex Zaltbommel, Gelderland

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat Provinciale Staten in hun vergadering van 19 december 2012 hebben besloten tot vaststelling van de Structuurvisie Sportcomplex Zaltbommel en de Ruimtelijke verordening Gelderland, tweede herziening.

Met de structuurvisie wordt de aanleg van een sportcomplex aan de zuidrand van Zaltbommel mogelijk gemaakt.

Deze structuurvisie wijzigt het waardevolle open gebied uit het Streekplan Gelderland 2005 en de zoekzone Wonen uit de streekplanuitwerking Zoekzones stedelijke functies en landschappelijke versterking. Op 10 juli 2012 hebben Gedeputeerde Staten de ontwerp structuurvisie sportcomplex Zatbommel vastgesteld. De ontwerp structuurvisie lag van 15 augustus tot en met 26 september 2012 ter inzage.

Tweede herziening

In de RVG, tweede herziening zijn de kaarten ‘Verstedelijking’ en ‘Waardevol open gebied en Nationaal landschap’ uit de Ruimtelijke Verordening Gelderland aangepast. Deze tweede herziening van de verordening is op 19 december 2012 door Provinciale Staten vastgesteld.

Digitaal vastgelegd en beschikbaar

De “Structuurvisie Sportcomplex Zaltbommel en de Ruimtelijke verordening Gelderland, tweede herziening” is met planidentificatienummer NL.IMRO.9925.SVZaltbommel-vst1 respectievelijk NL.IMRO.9925.PVRVGherz2-vst1 als digitaal plan volgens de IMRO2008 standaarden gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De beide plannen zijn digitaal te raadplegen op onze website www.gelderland.nl.

Onder Ruimtelijke ordening/Structuurvisie vind u de Structuurvisie Sportcomplex Zaltbommel en onder Ruimtelijke ordening/Ruimtelijke Verordening Gelderland vind u de Ruimtelijke verordening, aangepast aan de tweede herziening (geconsolideerde versie).

Op deze pagina’s zijn onder Documenten, resp. Kaarten en cijfers v de tekst en (informatieve) kaart tevens in PdF-formaat raadpleeg- en downloadbaar.

De plannen liggen ook ter inzage bij het Informatiecentrum in het Provinciehuis, Markt 11 te Arnhem.

In werkingtreding

De structuurvisie Sportcomplex Zaltbommel en de Ruimtelijke verordening Gelderland, tweede herziening treden één dag na publicatie in het Provinciaal Blad in werking.

Gedeputeerde Staten van Gelderland C.G.A. Cornielje Commissaris van de Koningin

P.P.L. van Kalmthout secretaris

Arnhem, - 2009-020017, 2012-011022

Gedeputeerde Staten van Gelderland

Naar boven