Logo Twenterand
Ontwerpbesluiten omgevingsvergunningen uitgebreide procedure Hoffmansweg 12 te Vriezenveen, Twenterand

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van 5 juli 2013 zes weken het volgende ontwerpbesluit in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ter inzage ligt:

Omgevingsvergunning Hoffmansweg 12 te Vriezenveen

Het ontwerpbesluit heeft betrekking op de activiteiten bouw, milieu en RO (afwijken van de bestemming) en heeft tot doel om de bouw van 5 sheds mogelijk te maken. Het betreft een milieuneutrale wijziging die noodzakelijk is om te voldoen aan de dierenwelzijnseisen.

Ter inzage en zienswijzen

Het papieren exemplaar van het ontwerpbesluit ligt voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen.

U kunt het ontwerpbesluit digitaal inzien via de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.1700.PBVZ2012PB0021-0001 en de gemeentelijke website twenterand.nl onder ‘actueel – ter inzage’.

Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college, Postbus 67, 7670 AB te Vriezenveen en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat daarvoor een afspraak is gemaakt met één van de medewerkers via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

Naar boven