Logo Veenendaal
Ontwerpbestemmingsplan Grebbeweg-Groeneveldselaan, Veenendaal

Voor het perceel gelegen bij de hoek Grebbeweg- Groeneveldselaan te Veenendaal is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Dit plan ligt met ingang van 4 juli 2013 ter inzage.

Begrenzing

Het plangebied ligt aan de oostzijde van de bebouwde kom van Veenendaal. De locatie wordt aan de noordzijde begrensd door de Grift c.q. het Benedeneind, aan de oostzijde door de Rondweg Oost, de zuidzijde door de Grebbeweg en de westzijde door de Groeneveldselaan.

Inhoud bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het bouwen en gebruik van een restaurant met dienstwoning.

Het bestemmingsplan geeft de bouwcontouren van de voorgenomen bebouwing aan.

Aangezien het verhaal van kosten van de grondexploitatie over de in dit plan begrepen gronden via een exploitatieovereenkomst is verzekerd, is voor het bestemmingsplan geen exploitatieplan opgesteld.

Ter inzage

Het plan met bijlagen en het ontwerpvaststellingsbesluit liggen met ingang van donderdag 4 juli 2013 gedurende 6 weken (dus tot en met 14 augustus 2013) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Website

Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken inzien. Deze publicatie kunt u ook terugvinden op de website van de gemeente www.veenendaal.nl > actueel > openbare bekendmakingen > actuele openbare bekendmakingen > ontwerp bestemmingsplan Grebbeweg Groeneveldselaan.

Reageren

Tot en met 14 augustus 2013 kan een ieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw A.E. van de Weerdhof van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318)538 337.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen, het plan of het ontwerpbesluit kunt u eveneens contact opnemen met mevrouw A.E. van de Weerdhof van de afdeling Beleid en Ontwikkeling via bovengenoemd telefoonnummer.

Naar boven