Logo Oirschot
Omgevingsvergunning voor de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘Planologisch strijdig gebruik’ voor een woon-zorgcomplex aan de St. Jorisstraat 90 in Oirschot

Burgemeester en wethouders van gemeente Oirschot maken bekend dat zij hebben besloten om de volgende omgevingsvergunning te verlenen:

Voor het bouwen van een woon-zorgcomplex voor 16 cliënten met een verstandelijke beperking met een 24-uurs zorgvraag aan het adres St. Jorisstraat 90, in Oirschot aan Lunetzorg, Croy 5a in Eindhoven.

De ontwerpomgevingsvergunning heeft van 11 april 2013 tot 23 mei 2013 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ontvangen.

Indien u als gevolg van de besluitvorming rechtstreeks wordt getroffen, kunt u in tweevoud een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s- Hertogenbosch. Dit kan van 4 juli 2013 tot 15 augustus 2013. De aanvraag en beschikking met bijbehorende stukken liggen tot 15 augustus 2013 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. U kunt een afspraak maken om deze stukken in te zien. Ook kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht kunnen beroep instellen tegen het definitieve besluit.

In het beroepschrift moet u tenminste het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep instelt en de reden(en) van uw beroep. U moet uw beroepschrift ook ondertekenen.

U kunt als u een spoedeisend belang heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s- Hertogenbosch, verzoeken een voorlopige voorziening (tot schorsen van de vergunning) te treffen. Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook beroep heeft ingesteld. Als u een verzoek voorlopige voorziening indient, wordt de vergunning niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Oirschot, 3 juli 2013

T. van Waes secretaris

R. Severijns burgemeester

Naar boven