Logo Rijswijk
Bekendmaking genomen voorbereidingsbesluit voor de gebieden Oud Rijswijk, In de Bogaard, Te Werve, Stationskwartier, Pasgeld, Sammersweg 2, Vrijenbanselaan en HBG-locatie, Rijswijk

De gemeenteraad van Rijswijk heeft in haar vergadering van 25 juni 2013 een voorbereidingsbesluit ex artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening genomen voor de gebieden Oud Rijswijk, In de Bogaard, Te Werve, Stationskwartier, Pasgeld, Sammersweg 2, Vrijenbanselaan en HBG-locatie. Het voorbereidingsbesluit heeft als doel om ontwikkelingen die binnen de huidige bestemmingsplannen passen maar niet meer wenselijk zijn, te voorkomen.

In haar vergadering van 25 juni 2013 heeft de gemeenteraad besloten dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt met ingang van de dag, volgend op de dag van publicatie. Het besluit is één jaar geldig.

Vanaf de dag van inwerkingtreding liggen de stukken voor een ieder ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 14.00 uur en op donderdag ook van 17.00 uur tot 19.00 uur. De stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl ; zoekt u in dat geval op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0603.vbjuni2013-VA01 .

Tegen het voorbereidingsbesluit kan, op basis van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar en beroep worden aangetekend.

Rijswijk, 4 juli 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd, H.W.M. Klitsie (wnd.)

A. de Baat, secretaris

Naar boven