Logo Zoetermeer
Ontwerpbestemmingsplan Nieuwe Driemanspolder, Zoetermeer

STADSONTWIKKELING

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken bekend, dat met ingang van 5 juli 2013, gedurende zes weken, het ontwerpbestemmingsplan Nieuwe Driemanspolder op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ter inzage ligt bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis. Bij het ontwerpbestemmingsplan behoort geen exploitatieplan.

Toelichting

Ontwerpbestemmingsplan

Het plangebied ligt tussen de Voorweg, de gemeentegrenzen met Den Haag en Leidschendam-Voorburg en de Zoetermeerse rijweg. Het ontwerpbestemmingsplan maakt een waterbergingsgebied mogelijk met ruimte voor recreatie en natuur. In het gebied is tevens een camping mogelijk gemaakt en een botenverhuurlocatie. Tevens hebben twee bestaande agrarische bedrijven aan de Voorweg een nieuwe bestemming gekregen.

Indienen van zienswijzen

Ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer.

Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 079.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u genoemde stukken inzien, dan kunt u terecht bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, Zoetermeer.

De Omgevingsbalie is geopend op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur en op vrijdag aansluitend tot 19.30 uur. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar telefoonnummer 14 079.

Deze publicatie is digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer:

http://www.zoetermeer.nl/wonen-vervoer/ruimtelijke-plannen

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0637.BP00035-0002 De bronbestanden zijn beschikbaar gesteld op http://mos.zoetermeer.nl/e/d/dr/NL.IMRO.0637.BP00035-0002

Zoetermeer, 4 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer, de secretaris H.M.M. Koek

De burgemeester Ch. Aptroot

Naar boven