Logo Barendrecht
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Barendrecht Noordoost ter inzage, Barendrecht

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat de commissie Ruimte heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Barendrecht Noordoost’. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de bedrijventerreinen ten noorden en zuiden van de rijksweg A15 in het oostelijk deel van Barendrecht. Middels de herziening worden de volgende vigerende bestemmingsplannen: Reijerwaard, Cornelisland, Dierenstein Noord, Dierenstein 1984, Veiling en bedrijventerrein, Gebroken Meeldijk, Ziedewij, Buitengebied 1986 en Spoorzone herzien tot één bestemmingsplan, te weten Bedrijventerrein Barendrecht Noordoost. Doel van het bestemmingsplan is het plangebied te voorzien van nieuwe actuele planologische juridische regels en kaders te bieden voor nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen.

Het voorontwerp bestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u inzien in de periode 25 januari 2013 t/m 7 maart 2013 bij het gemeentelijke Servicecentrum. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de site van de gemeente: www.barendrecht.nl > Actueel > Ter inzage > Ruimtelijke ordening.

Gedurende hierboven genoemde periode kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Barendrecht, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met de heer J.P. van den Berg via telefoonnummer 14 0180.

Naar boven