Logo Lelystad
Rectificatie Vaststelling beheersverordening Hollandse Hout, Lelystad

Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 28 mei 2013 de Beheersverordening Hollandse Hout heeft vastgesteld.

Het verordeningsgebied wordt aan de noordzijde begrensd door het Villapark Hollandse Hout en het Bovenwater, een recreatieve waterplas. Aan de westzijde vormt de grens van het verordeningsgebied IJsselmeer – Markermeer – Oostvaardersplassen de grens. Direct westelijk van het verordeningsgebied liggen de Oostvaardersplassen. Aan de zuidzijde is de rijksweg A6 de grens, aan de westzijde de (toekomstige) woonwijk Warande. De begrenzing van het verordeningsgebied wordt vooral bepaald door de grenzen van de omliggende vastgestelde en/of in procedure zijnde bestemmingsplannen.

In de beheersverordening wordt het beheer van het betreffende gebied in overeenstemming met het feitelijk bestaande (toelaatbare) gebruik geregeld. Nieuwe ontwikkelingen worden in de beheersverordening niet mogelijk gemaakt.

Inzage

Het raadsbesluit tot vaststelling van de beheersverordening, en de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 4 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de informatiebalie in de hal van het stadhuis aan het Stadhuisplein 2. De informatiebalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer NL.IMRO.0995.BHV02-VG01. Deze mogelijkheid wordt ook in de Stadswinkel geboden.

Beroep

Tegen de vastgestelde beheersverordening kan geen beroep worden ingesteld.

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt in werking de dag na de bekendmaking.

Naar boven