Logo Veldhoven
Verlening omgevingsvergunning ‘Centrum Zeelst/parkeerplaats Djept’, Vedhoven

Besluit op een omgevingsvergunningaanvraag volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure op basis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij over de hieronder genoemde omgevingsvergunningaanvraag een beslissing hebben genomen.

Verleende omgevingsvergunning

Centrum Zeelst/ parkeerplaats Djept, wijzigen gebruik door herinrichting, zaaknummer OV2012-0464, verzonden naar aanvrager op 17 juni 2013.

Een belanghebbende, die door de beschikking rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen, kan binnen 6 weken na de dag waarop het besluit naar de aanvrager is verzonden (vóór 29 juli 2013) schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Een beroepschrift schorst de werking van een beschikking niet, tenzij bij wettelijk voorschrift anders is bepaald. Wel kan aan de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank tevens om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Voor informatie daarover kunt u bellen naar de afdeling Omgevingszaken, tel. 14 040. Hetzelfde geldt als u de beschikking en de bijbehorende stukken wilt inzien.

Veldhoven, 3 juli 2013

Naar boven