Logo Bladel
Afwijking bestemmingsplan en bouwvoornemen omgevingsvergunning Westelbeersedijk 6 Casteren, Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel hebben het voornemen om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen (afwijking bestemmingsplan en bouwvoornemen) voor de bestemmingswijziging, vormverandering, van een bestaand bouwvlak en de uitbreiding van het oppervlakte aan bijgebouwen aan de Westelbeersedijk 6 te Casteren.

De aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan ‘Buitengebied Bladel 2010’. Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing, anterieure overeenkomst en detailtekeningen met bijbehorende stukken liggen van 2 juli tot en met 12 augustus 2013 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl

Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVH3015Westelb6-ONTW .

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag om Omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van ter inzage legging door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 11, 5530 AA Bladel). Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u tijdens openingstijden terecht bij de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, juni 2013

Naar boven