Logo Geldrop-Mierlo
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kuhn’, Geldrop-Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken ingevolge artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo op 24 juni 2013 het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kuhn’ gewijzigd vastgesteld heeft.

Dit bestemmingsplan wordt aan de noordzijde begrensd door het bedrijventerrein Spaarpot-Oost, aan de oostzijde door enkele agrarische percelen aan de Rederijklaan, aan de westzijde door de Nuenenseweg en aan de zuidzijde door enkele woningen aan Sporkehout, Scheerderstraat en de Kalanderstraat.

Met dit nieuwe bestemmingsplan wordt onder meer de voorgenomen uitbreiding van Kuhn Landbouwmachines aan de Nuenenseweg 78, juridisch-planologisch mogelijk gemaakt.

Ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan dat ter visie heeft gelegen is, naar aanleiding van ingebrachte zienswijzen, een aantal wijzigingen aangebracht. Deze wijzigingen staan expliciet vermeld in een bijlage behorende bij het besluit van de gemeenteraad van 24 juni 2013.

Met ingang van donderdag 4 juli 2013 ligt het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage. U kunt de stukken inzien van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur bij de afdeling Publiekszaken, tijdelijk gevestigd in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael, Molenstraat 23 te Geldrop (geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur). Indien u buiten deze tijden de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken met Peter Verstraaten (afdeling Ruimte) via het telefoonnummer 14 040.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl , onder de kop Actueel-Bekendmakingen, en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Belanghebbenden die in de ontwerpfase een zienswijze hebben ingediend, kunnen binnen 6 weken vanaf de dag na die waarop dit besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen. Het beroep kan worden ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de Voorzitter van die afdeling. Ook kan op grond van artikel 6:13 Algemene wet bestuursrecht beroep ingesteld worden door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend. Als gevolg hiervan kan ook door iedere belanghebbende beroep ingesteld worden tegen de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan zijn doorgevoerd.

Een beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bestreden besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Aan het instellen van een beroep zijn kosten (griffierechten) verbonden.

Geldrop-Mierlo, 3 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo, de secretaris, J.H.M. van Vlerken.

de burgemeester, M.J.D. Donders-de Leest.

Naar boven