Logo Schermer
Ontwerpomgevingsvergunning voor het realiseren van een brandweerkazerne aan de Dres 36 te Stompetoren, Schermer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schermer zijn voornemens om medewerking te verlenen aan het realiseren van een brandweerkazerne aan de Dres 36 te Stompetoren.

Het plangebied is het perceel met de Rabobank aan de Dres 36. Het plangebied ligt op de hoek van de Oterlekerweg en de Dres. Realisatie van een brandweerkazerne aan de Dres betekent dat het bestaande gebouw gesloopt zal moeten worden om plaats te maken voor nieuwbouw

Het onderhavige ontwerpbesluit betreft de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en bouwen als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 sub a en sub c Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Burgemeester en wethouders maken bekend dat, ingevolge artikel 3.10 Wabo juncto afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht de ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken vanaf 3 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage liggen op het gemeentehuis Wittenburg, team Ruimte, Noordervaart 99 Stompetoren.

De ontwerpomgevingsvergunning inclusief de daarbij behorende stukken, is tevens te raadplegen op de website van de gemeente Schermer www.schermer.nl . Gedurende de periode van terinzagelegging wordt aan eenieder de gelegenheid geboden tot het indienen van zienswijzen. De zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gestuurd naar de gemeente Schermer, Postbus 2 1840 AA Stompetoren. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijzen ontwerpomgevingsvergunning brandweerkazerne Dres 36 Stompetoren’. Voor een mondelinge zienswijze dient tijdig een telefonische afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met mevrouw N. Houtkamp-van Offeren, tel: 072-5037363.

2 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Schermer.

Naar boven