Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Ontwerpomgevingsvergunningen Mientekade tegenover Houtrijkstraat 6 tot en met 17 in Halfweg en Amsterdamsestraatweg 38 in Halfweg, Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Burgemeester en wethouders maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad op 25 juni 2013 de volgende ontwerpverklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven ten behoeve van:

  • het maken van een bergbezinkbassin voor de riolering aan de Mientekade tegenover Houtrijkstraat 6 tot en met 17 in Halfweg;

  • de bouw van een gebouw met 22 kamers, direct in aansluiting met het huidige hotel-restaurant op het perceel Amsterdamsestraatweg 38 in Halfweg.

Burgemeester en wethouders hebben ten behoeve van beide activiteiten een ontwerpomgevingsvergunning opgesteld.

Beide ontwerpverklaringen van geen bedenkingen en ontwerpomgevingsvergunningen liggen met de bijbehorende stukken van 4 juli tot en met 14 augustus 2013 ter visie bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg en zijn daarnaast te raadplegen op www.haarlemmerliede.nl .

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen tegen de ontwerpverklaringen van geen bedenking en/of de ontwerpomgevingsvergunningen. Zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunningen moeten worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Zienswijzen over de ontwerpverklaringen van geen bedenkingen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad, Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Over het indienen van een mondelinge zienswijze kan een telefonische afspraak worden gemaakt met de heer P.J. Oud, 020-4079000 (ontwerpomgevingsvergunning) en mevrouw A.J. Kuijper, 020-4079000 (ontwerpverklaring van geen bedenkingen).

Naar boven