Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Bekendmaking tervisielegging vastgesteld bestemmingsplan Woongebied SpaarneBuiten 2012, Haarlemmerliede en Spaarnwoude

De raad van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude maakt bekend dat met ingang van 4 juli 2013 tot en met 15 augustus 2013 ter inzage ligt het op 25 juni 2013 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Woongebied SpaarneBuiten 2012.

Ingevolge de artikelen 3.8.3 en 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan een belanghebbende gedurende de termijn van ter inzage legging in beroep komen. Het beroepschrift kan gericht worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

In samenhang met het bestemmingsplan liggen de concept-omgevingsvergunningen ter inzage. Het gaat om aanvragen voor 46 appartementen en een commerciële ruimte, alsmede 36 eengezinswoningen.

Het coördinatiebesluit, door de gemeenteraad genomen op 13 november 2012, dat het bestemmingsplan en de omgevingsvergunningen omvat, wordt in één beroepsprocedure behandeld.

Het bestemmingsplan en alle daarbij behorende stukken, alsmede de verzoeken om omgevingsvergunning, kunnen worden ingezien in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51 te Halfweg. De stukken betrekking hebbend op het bestemmingsplan kunnen tevens worden ingezien op de website van de gemeente, www.haarlemmerliede.nl , linksonder bij Regelgeving, bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Naar boven