Logo Gemert-Bakel
Voorbereidingsbesluit plangebied Wolfsveld, Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de Raad op 27 juni 2013 het voorbereidingsbesluit plangebied Wolfsveld, als bedoeld in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, heeft vastgesteld.

Stukken in het gemeentehuis inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 28 juni 2013 gedurende zes weken in het gemeentehuis ter inzage. Wilt u de stukken in het gemeentehuis inzien? Dit kan als u hiervoor een afspraak maakt. Op www.gemert-bakel.nl maakt u een afspraak op een moment dat het u uitkomt. Beschikt u niet over internet, dan kunt u ons ook bellen.

Ook is het voorbereidingsbesluit plangebied Wolfsveld digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (plancode is NL.IMRO.1652.VBWolfsveld-VA01 ).

Het genomen voorbereidingsbesluit is om de ruimtelijke ontwikkelingen op het bedrijventerrein Wolfsveld te bezien en om eventuele ongewenste ontwikkelingen tegen te gaan. Het plangebied Wolfsveld wordt begrensd door de bijhorende plantekening. De plangrenzen van het voorbereidingsbesluit zijn gebaseerd op de bestaande bestemmingsplangrenzen uit het bestemmingsplan Wolfsveld 2010 waarin de milieucategorie 3.2 en hoger zijn toegestaan.

Het besluit treedt direct de dag na publicatie in werking. Volgens de Algemene wet bestuursrecht kan tegen een voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep worden ingesteld.

Gemert, 28 juni 2013

Naar boven