Logo Woensdrecht
Vastgestelde beheersverordeningen ‘de Kooi’, ‘Driehoeven’ en ‘Politieacademie’, Woensdrecht

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken, overeenkomstig artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 juni 2013 de volgende beheersverordeningen heeft vastgesteld:

  • 1. “Beheersverordening de Kooi”

  • 2. “Beheersverordening Driehoeven”

  • 3. “Beheersverordening Politieacademie”

Inhoud

Deze beheersverordeningen bestaan uit een verbeelding van het besluitgebied, regels en een toelichting. Zij geven de bestaande planologische situatie weer. De vigerende bestemmingsplannen ter plaatse van de bedrijfsterreinen de Kooi en Driehoeven en het terrein van de Politieacademie worden in de beheersverordeningen van toepassing verklaard. Daarmee wordt in feite de levensduur van de huidige bestemmingsplannen verlengd. De verordeningen maken geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk.

Inzien

De vastgestelde beheersverordeningen liggen voor eenieder ter inzage vanaf 4 juli 2013, bij de centrale balie van het gemeentehuis te Hoogerheide tijdens openingstijden. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 14 0164 kunnen de vastgestelde beheersverordeningen ook buiten openingstijden worden ingezien.

Tevens zijn de vastgestelde beheersverordeningen langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de pdf-documenten én de link naar het interactieve bestemmingsplan op RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl ) op de gemeentelijke website “www.woensdrecht.nl ” onder de “Wonen & leven” vervolgens “Ruimtelijke plannen” en “Buitengebied – Bedrijfsterreinen”.

Reageren

Op basis van artikel 8.2 van de Algemene wet bestuursrecht is het niet mogelijk om beroep dan wel bezwaar aan te tekenen tegen de vastgestelde beheersverordeningen.

Verkrijging

Desgewenst kan tegen vergoeding van de kosten een afschrift van genoemd ontwerp bestemmingsplan op het gemeentehuis (centrale balie) worden verkregen.

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt daags na publicatie in werking.

Hoogerheide, 3 juli 2013

Naar boven