Logo Zuidplas
Vaststelling wijzigingsplan Oostpolder Erf te Moordrecht, Zuidplas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas maken op grond van artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Oostpolder Erf’ te Moordrecht gewijzigd hebben vastgesteld.

Inhoud

Het wijzigingsplan ‘Oostpolder Erf’ maakt het mogelijk het bedrijventerrein aan de Oostpolderweg in Moordrecht in westelijke richting uit te breiden. De uitbreiding bestaat uit de realisatie en ontwikkeling van een bedrijfsverzamelgebouw met 36 units, 72 parkeerplaatsen en de aanleg van een groenstrook.

Terinzagelegging

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 juli 2013 gedurende 6 weken, tijdens openingsuren, voor belanghebbenden ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt de bovengenoemde stukken in deze periode digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.WpOostpolderErf-Va01 ). Op de website van de gemeente Zuidplas (www.zuidplas.nl ) kunt u het plan tevens als pdf-bestand inzien.

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpwijzigingsplan, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voorts kan iedere belanghebbende beroep instellen tegen de wijzigingen die het college bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht.

Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift en/of voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit tot gewijzigde vaststelling van het wijzigingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

Naar boven