Logo Hilversum
Ontwerpbestemmingsplan Koninginneweg 14 – wijziging bouwvlak, Hilversum

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders van Hilversum bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Koninginneweg 14’ en de hierbij behorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een aanpassing van de bouwmogelijkheden. Op het perceel Koninginneweg 14 kunnen volgens het geldende bestemmingsplan Noordwestelijk Villagebied twee vrijstaande woningen worden gerealiseerd, met bijbehorende bouwmogelijkheden voor bijgebouwen.

De gemeente wil de bouwmogelijkheden op dit perceel beperken door in plaats van de bestaande bouwmogelijkheid voor twee woningen, op het perceel één woning toe te staan.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt tot en met 13 augustus 2013 ter inzage in de digitale Burgerleeskamer in het Stadskantoor, Oude Enghweg 23. De receptie is iedere werkdag geopend van 09.00 tot 13.00 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Het ontwerpbestemmingsplan is te vinden op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl . Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het ontwerpbestemmingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer: NL.IMRO.0402.04bp04koninginne14-on01 .

Daarnaast is het plan in pdf-documenten te vinden via de link “Burgerleeskamer” op de website van de gemeente Hilversum (http://www.hilversum.nl ). Het ontwerpbestemmingsplan ‘Koninginneweg 14’ is via deze website ook digitaal in te zien via de link in de kolom rechtsonder op de link “Bestemmingsplannen” en vervolgens kunt u het plan zoeken in de lijst of op de overzichtskaart.

Zienswijzen

Gedurende de periode van zes weken dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Hilversum, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen of het inwinnen van informatie kan contact worden opgenomen met de heer I. Slager, telefoonnummer 035-629 2543.

Hilversum, 1 juli 2013

Naar boven