Logo Hattem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Geldersedijk 95’, Hattem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Geldersedijk 95” met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van 4 juli 2013 ter inzage ligt.

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan omvat een juridisch planologische regeling ten behoeve van een functieverandering van ‘agrarisch’ naar een woonfunctie. Voor beëindiging van agrarische activiteit en de sloop van een aantal opstallen wordt het mogelijk om op het perceel drie nieuwe woningen in twee woongebouwen op te richten.

Inzagetermijn

Het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 4 juli 2013, gedurende zes weken (tot en met 14 augustus 2013), voor een ieder ter inzage in het stadhuis bij de balie Vergunningverlening en Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 12:30 uur en op woensdagen tevens van 13:30 uur tot 17.00 uur. Het ontwerp bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op http:// www.ruimtelijkeplannen.nl en op http://www.hattem.nl.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Hattem, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Ook bestaat de mogelijkheid om gedurende de inzagetermijn een zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer M. ter Braak of de heer M. Knol, telefoon 038-4431616.

3 juli 2013

Het college van de gemeente Hattem

Naar boven