Logo Oirschot
Ontwerpomgevingsvergunning voor de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘Planologisch strijdig gebruik’ Groenewoudsedijk 2 in Oostelbeers, Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken bekend dat zij van plan zijn om een omgevingsvergunning te verlenen:

  • Voor de bouw van een nieuwe rundveestal aan het adres Groenewoudsedijk 2, 5091 JL in Oost West en Middelbeers aan J.H.G. van Beers, Groenewoudsedijk 2 in Oost West en Middelbeers.

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken van donderdag 4 juli 2013 tot 15 augustus 2013 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. U kunt een afspraak maken om het plan in te komen zien. Ook kunt u de ontwerp omgevingsvergunning raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Zienswijzen

Van donderdag 4 juli 2013 tot 15 augustus 2013 kan iedereen over de ontwerp omgevingsvergunning schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot, Postbus 11, 5688 ZG in Oirschot. De ingebrachte zienswijzen worden ter inzage gelegd.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen tijdens een hoorzitting, kunt u contact opnemen met het team Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer 0499-583 333. Een verzoek daarvoor moet u uiterlijk één week voor het einde van de genoemde termijn indienen. Belanghebbenden die op tijd zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning hebben ingediend kunnen later beroep instellen tegen de definitieve omgevingsvergunning.

Oirschot, 3 juli 2013

Naar boven