Logo Weststellingwerf
Ontwerpbestemmingsplan onderdoorgang om den Noort te Wolvega, Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan onderdoorgang om den Noort te Wolvega met ingang van donderdag 4 juli 2013 gedurende een termijn van zes weken in het Publiekscentrum in het gemeentehuis Griffioenpark 1 te Wolvega, voor een ieder ter inzage ligt. Het ontwerp bestemmingsplan is ook via de websites www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Ontwerp bestemmingsplan onderdoorgang om den Noort te Wolvega

Dit bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een onderdoorgang onder het spoor ter hoogte van de huidige spoorwegovergang Om den Noort te Wolvega. Het project heeft tot doel de spoorwegveiligheid te verbeteren en zal eveneens leiden tot een verbetering van de verkeersveiligheid en de bereikbaarheid van voorzieningen aan beide zijden van het spoor in Wolvega. Het project draagt hierdoor in belangrijke mate bij aan een verdere optimalisatie van de verkeerstructuur in Wolvega. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de onderdoorgang, de aansluitingen op de toeleidende wegen en de bijbehorende voorzieningen.

Het ontwerp bestemmingsplan kan gedurende de voornoemde termijn van zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 60, 8470 AB Wolvega. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 140561 en dan vragen naar de heer O.R. Verbree.

N.B. In de regel vervalt de mogelijkheid om beroep in te dienen tegen het vastgestelde bestemmingsplan, indien niet een zienswijze wordt ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan.

Naar boven