Logo Rotterdam
Bekendmaking voorbereidingsbesluiten Havengebied en Actualisatie 1 juli, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 juni 2013 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor gronden gelegen in de bestemmingsplangebieden Botlek-Vondelingenplaat, Europoort en Maasvlakte 1.

Tevens heeft de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 juni 2013 verklaard dat bestemmingsplannen worden voorbereid voor enkele gronden in gebieden waarvoor na 1 juli 2013 een bestemmingsplan moet worden vastgesteld. De beide voorbereidingsbesluiten zijn genomen om ongewenste ontwikkelingen te voorkomen. De gemeenteraad heeft hierbij bepaald dat beide besluiten op 1 juli 2013 in werking treden.

De voorbereidingsbesluiten met bijbehorende kaarten liggen met ingang van vrijdag 5 juli gedurende 6 weken op werkdagen ter inzage bij:

  • de Stadswinkel Centrum, Stadhuis Coolsingel 40 (zijde Doelwater tegenover hoofdbureau politie).

De besluiten zijn tevens beschikbaar via de gemeentelijke website

www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen. De besluiten kunnen dat vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘voorbereidingsbesluiten’. De besluiten kunnen ook worden geraadpleegd via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een voorbereidingsbesluit is geen besluit in de zin van de Algemene wet bestuursrecht. U kunt tegen een voorbereidingsbesluit geen bezwaar maken of beroep instellen.

Rotterdam, 4 juli 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd, namens dezen, clusterdirecteur Stadsontwikkeling R. Voskuilen

Naar boven