Logo Losser
Ontwerpbesluit vaststeling hogere grenswaarde voor Nijverheidstraat 15 te Losser

Het college van burgemeester en wethouders van Losser maakt bekend dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 110c en volgende van de Wet geluidhinder, hogere grenswaarden vast te stellen voor de geluidsbelasting op de gevel van de woning aan de Nijverheidstraat 15 te Losser. De vaststelling van een hogere grenswaarde is noodzakelijk in verband met de actualisatie van bestemmingsplan Zoeker Esch – De Pol. Uit onderzoek is gebleken dat niet voldaan kan worden aan de voorkeursgrenswaarde van 50 dB ten gevolge van het gezoneerde deel industrieterrein.

Ter inzagelegging

Met ingang van 3 juli 2013 ligt dit ontwerpbesluit gedurende 6 weken tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Losser het ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarde Nijverheidstraat 15 te Losser.

Het ontwerpbesluit kunt u tevens inzien via de gemeentelijke website www.losser.nl .

Gedurende de bovengenoemde periode van 6 weken kan een belanghebbende zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij de het college van burgemeester en wethouders van Losser. De zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en moeten worden gericht aab het college van burgemeester en wethouders, Postbus 90, 7580 AB Losser. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdig, contact opnemen met de de afdeling Vergunningen en Handhaving, telefoonnummer 053-5377440.

Naar boven