Logo Aa en Hunze
Ontwerpbestemmingsplan Gieten – De Bonne 2, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Gieten – De Bonne 2 met de daarbij behorende stukken met ingang van 4 juli 2013 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is gedurende deze periode ook te raadplegen via de website www.aaenhunze.nl . Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een planologische regeling ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouwen. Op het perceel was de monumentale boerderij ‘Klein Hilbingshof’ gevestigd. De nieuwe woning krijgt een gelijkwaardige uiterlijke verschijningsvorm als de afgebrande boerderij. Om hier richting aan te kunnen geven is voor het plangebied een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Dit beeldkwaliteitsplan is als bijlage bij de bestemmingsplantoelichting opgenomen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bij de gemeenteraad naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen tijdens kantoortijden na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 267 797.

Naar boven