Logo Ferwerderadiel
Vaststelling wijzigingsplan ‘Marrum – Ljouwerterdyk 3’, Ferwerderadiel

Het college van burgemeester en wethouders maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het college van burgemeester en wethouders op 18 juni 2013 het wijzigingsplan:

  • “Marrum – Ljouwerterdyk 3”

ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de uitbreiding van een bedrijfsgebouw op het perceel aan de Ljouwerterdyk 3, 9073 LP te Marrum; zie voor de exacte begrenzing de plankaart.

Het ongewijzigde, vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 4 juli 2013 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage op het cluster Bouwen en Wonen van het gemeentehuis in Ferwert. Tevens zijn de stukken digitaal raadpleegbaar op: www.ferwerderadiel.nl

Gedurende de inzage termijn kan:

  • a. een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • b. een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • c. een ieder die bedenkingen heeft tegen de bij de vaststelling in het plan aangebrachte wijziging;

tegen het plan schriftelijk beroep inbrengen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn -naast het indienen van beroep- een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven