Logo Nederweert
Bestemmingsplan Venloseweg 7a, Nederweert

Vaststelling bestemmingsplan Venloseweg 7a

Bestemmingsplan Venloseweg 7a, Ospel, bestemmingsplan behelst locatie Venloseweg 7a waarbij de bedrijfsbestemming is omgezet naar een woonbestemming en de mogelijkheid tot de bouw van een extra woning. Er is één zienswijze ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan. De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan op 18 juni 2013 gewijzigd vastgesteld. Er wordt voor dit bestemmingsplan geen exploitatieplan vastgesteld, omdat de kosten op een andere wijze zijn verzekerd.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie 5 juli tot en met 15 augustus 2013 tijdens openingstijden bij de centrale klantenbalie van de gemeente Nederweert, op afspraak en via www.nederweert.nl  plannen en projecten  bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl .

Inzagetermijn

Gedurende de inzagetermijn kunnen zij die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig hun zienswijzen kenbaar te maken naar aanleiding van het ter visie gelegde ontwerp bestemmingsplan dan wel het ter visie gelegde voornemen tot intrekking van het exploitatieplan, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het bestemmingsplanplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Raadpleeg deze bekendmaking op onze website voor meer informatie.

Voor eventuele informatie kunt u contact opnemen met de heer C. Damoiseaux van het team Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente.

Nederweert, 30 mei 2013

Burgemeester en wethouders van Nederweert, De secretaris, D.J.E. Noppers

De burgemeester, H.F.M. Evers.

Naar boven