Logo Zuidplas
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kortenoord 2013’ ter inzage, Zuidplas

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kortenoord 2013’ te Nieuwerkerk aan den IJssel met ingang van donderdag 24 januari 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Inhoud van het plan

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Vijf Boeken aan de zuidzijde, de Kortenoord aan de oostzijde, de Ringvaart en Schielandweg aan de westzijde en agrarische gronden aan de noordzijde. Kortenoord betreft een op zichzelf staand gebied met een klein gedeelte bedrijventerrein, de afvalwaterzuiveringsinstallatie en enkele andere functies, waaronder woningen en maatschappelijke voorzieningen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kortenoord 2013’ is conserverend van aard, dat betekent dat de bestaande situatie (bebouwing en gebruik) wordt vastgelegd voor zover deze legaal is gerealiseerd.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen liggen met ingang van donderdag 24 januari 2013 gedurende zes weken ter inzage in het raadhuis van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De stukken zijn in deze periode digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.BpKortenoord2013-Ow01). Op de website van de gemeente Zuidplas is het plan tevens als pdf-bestand in te zien (www.zuidplas.nl).

Reageren

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen.

Schriftelijk

Uw zienswijze kunt u sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 Nieuwerkerk aan den IJssel.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling VROM telefonisch bereikbaar via (0180) 637 711.

Naar boven