Logo Middelburg
Vaststelling beheersverordeningen N57, Ramsburg, Binnenstad, Middelburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 24 juni 2013 heeft besloten om de volgende beheersverordeningen vast te stellen:

  • N57: (plangebied is het deel van de Rijksweg N57 dat binnen de gemeente Middelburg ligt);

  • Ramsburg: (plangebied wordt globaal begrensd door de woonwijk Nieuw-Middelburg (westzijde), het kanaal door Walcheren (zuidzijde), de N57 (oostzijde) en aan een ander deel van het bedrijventerrein Ramsburg (noordzijde);

  • Binnenstad: (plangebied bestaat globaal uit het Beschermd Stadsgezicht Middelburg, de Achtersingel-Blauwedijk, het gebied Hofplein-Lange Delft, de Maisbaai, een gedeelte van het stationsgebied en de Sprencklaan en omgeving).

De beheersverordening is vergelijkbaar met een bestemmingsplan, maar is bedoeld voor gebieden waar geen ontwikkelingen worden voorzien. De beheersverordening legt namelijk de bestaande planologische situatie vast.

De drie genoemde verordeningen, met de plancodes NL.IMRO.0687.BVRKWN57-VG99 (N57), NL.IMRO.0687.BVRAM-VG99 (Ramsburg) en NL.IMRO.0687.BVBNS-VG99 (Binnenstad) treden in werking op de dag na deze bekendmaking en liggen vanaf dat moment voor iedereen ter inzage bij de Vakbalie in het Stadskantoor aan de Kanaalweg in Middelburg. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen via www.middelburg.nl onder wonen en (ver)bouwen / bestemmingsplannen / plannen in procedure en via www.ruimtelijkeplannen.nl . Op deze site kunt u de verordeningen vinden door de hiervoor genoemde plancodes in het zoekveld “ID”in te typen.

De digitale versie van de verordeningen zoals weergegeven op www.ruimtelijkeplannen.nl is juridisch bindend.

Het is niet mogelijk om bezwaar of beroep aan te tekenen tegen de beheersverordeningen.

Middelburg, 3 juli 2013

Naar boven