Logo Drimmelen
Bestemmingsplan ‘Bredaseweg 32’, Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 juni 2013 het bestemmingsplan “Bredaseweg 32" heeft vastgesteld.

Het plan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp.

Het vastgestelde plan ligt vanaf vrijdag 5 juli 2013, gedurende zes weken (tot en met 15 augustus), op het gemeentehuis, Park 1 te Made, voor een ieder ter inzage.

Het plan is eveneens langs elektronische weg te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.1719.2bp12bredaseweg32-vg01 .

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze ten aanzien van het ontwerpplan kenbaar te maken kunnen beroep instellen.

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 EA te ‘s-Gravenhage.

Het besluit treedt in werking daags na de termijn van ter inzage legging. Binnen de termijn van ter inzage legging is het mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om voorlopige voorziening schorst de inwerkingtreding van het besluit totdat op het verzoek is beslist.

Made, 4 juli 2013

burgemeester en wethouders van Drimmelen C. Smits secretaris

G.L.C.M. de Kok burgemeester

Naar boven