Aanvraag watervergunning voor de realisatie van een fiets- en voetgangersbrug aan de locatie Voldijk te Tilburg, Rijkswaterstaat

BEKENDMAKING BESLUIT

Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt, ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Op 2 april 2013 is door Rijkswaterstaat Zuid-Nederland een aanvraag om een watervergunning ontvangen van Dura Vermeer, ingediend namens de gemeente Tilburg. De aanvraag heeft betrekking op de realisatie van een fiets- en voetgangersbrug aan de locatie Voldijk te Tilburg (Reeshof/bedrijventerrein Vossenberg West II).

De gevraagde vergunning is op 26 juni 2013 verleend. De aanvraag is voorbereid met toepassing van afdeling 4.1.2 van de Algemene wet bestuursrecht.

Terinzagelegging

De aanvraag, het besluit, alsmede andere van belang zijnde stukken liggen vanaf 1 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, District Brabant-Oost, Hendrik Zwaardecroonstraat 7, 5018 CG Tilburg, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur, na vooraf gemaakte afspraak, telefoon 06 – 31 01 13 31.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na de dag van verzending van de beschikking een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Infrastructuur en Milieu, p/a de Hoofdingenieur-Directeur van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Postbus 90157, 5200 MJ Den Bosch.

De vergunning treedt in werking één dag na bekendmaking.

Op grond van artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst het bezwaar de werking van dit besluit niet. Gelet hierop kan, indien tegen dit besluit bezwaar wordt aangetekend, gedurende de bezwaartermijn tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de rechtbank Den Bosch of digitaal via: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Voor het treffen van een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken kunt u zich tijdens kantooruren wenden tot Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling Vergunningverlening, de heer J. Metsemakers, telefonisch bereikbaar onder het hierboven vermelde nummer.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling Vergunningverlening, T.L.B. de Chatinier

Naar boven