Logo Boxtel
Ontwerpbestemmingsplan Het Schild e.o., Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat u met ingang van vrijdag 28 juni tot en met donderdag 8 augustus 2013 het ontwerpbestemmingsplan Het Schild e.o. kunt inzien. Het plangebied beslaat het terrein aan Het Schild en de Van Randerodestraat waar nu nog de galerijwoningen van Woonstichting Sint Joseph staan, met uitzondering van de te renoveren galerijwoningen aan de Van Randerodestraat waar met de werkzaamheden inmiddels gestart is.

Deze bekendmaking vindt plaats op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Aanleiding en inhoud

Het nieuwe ontwerp bestemmingsplan is gemaakt om de verouderde niet te renoveren galerijwoningen te kunnen vervangen door grondgebonden rijtjeswoningen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Het Schild e.o. kunt u digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl . Daarnaast kunt u het plan ook inzien in de leeshoek van het gemeentehuis en in de bibliotheek aan de Burgakker in Boxtel. De openingstijden van het gemeentehuis vindt u op www.boxtel.nl .

Zienswijze

Tot en met donderdag 8 augustus 2013 kunt u bij voorkeur schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij de raad van de gemeente Boxtel via Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0411) 65 53 07.

27 juni 2013

Burgemeester en wethouders van Boxtel M. Buijs, burgemeester

J.K. Fraanje, secretaris

Naar boven