Logo Ommen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Glintweg 2, Lemele’, Ommen

Het college maakt bekend, dat vanaf donderdag 27 juni 2013 gedurende 6 weken in het gemeentehuis te Ommen, Chevallereaustraat 2 te Ommen bij de balie van het Publieksplein, ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied, Glintweg 2, Lemele". Het ontwerpbestemmingsplan is tevens elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Ommen, www.ommen.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl . De bijbehorende stukken worden tevens langs deze weg ter beschikking gesteld.

Ligging en zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische basis voor het opheffen van de bestaande camping ‘t Glint, herbestemming van de bestaande bedrijfswoning tot een reguliere woning en het terugbrengen van het westelijk deel van de camping tot agrarische doeleinden. Tevens wordt aan de zuidoostzijde van de huidige camping, aan de weg Glinthaar, de bouw van 2 nieuwe woningen mogelijk maakt. Eén van deze woningen wordt mogelijk gemaakt door toepassing van de “Regeling Rood voor Rood gemeente Ommen”. Daartoe worden op 2 locaties (één binnen gemeente Ommen, één binnen gemeente Twenterand) voormalige agrarische bedrijfsgebouwen gesloopt.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen. Degene die een mondelinge zienswijze wil indienen kan contact opnemen met het Publieksplein tel. 140529. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven