Logo Ommen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Rood voor rood Haarsweg 111 Ommen’, Ommen

Het college maakt bekend, dat vanaf donderdag 27 juni 2013 gedurende 6 weken in het gemeentehuis te Ommen, Chevallereaustraat 2 te Ommen bij de balie van het Publieksplein, ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ""Buitengebied, Rood voor rood Haarsweg 111 Ommen". Het ontwerpbestemmingsplan is tevens elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Ommen, www.ommen.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl . De bijbehorende stukken worden tevens langs deze weg ter beschikking gesteld.

Ligging en zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische basis voor toepassing van de Regeling Rood voor Rood op het perceel Haarsweg 111, 7731 HJ te Ommen. Het is de bedoeling om de voormalige agrarische bedrijfsbebouwing te slopen, 2 nieuwe woningbouwkavels te ontwikkelen en het geheel landschappelijk te versterken.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen. Degene die een mondelinge zienswijze wil indienen kan contact opnemen met het Publieksplein tel. 140529. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven