Logo Hof van Twente
Coördinatieregeling nieuwbouw appartementencomplex aan de Peperkampweg in Delden, Hof van Twente

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 23 april 2013 heeft bepaald dat de volgende besluiten op grond van artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd worden voorbereid en bekend worden gemaakt.

  • Het bestemmingsplan "Delden-Noord, herziening Peperkampweg"

  • De omgevingsvergunning voor het bouwen van een appartementencomplex, het plaatsen van een erfafscheiding en het aanleggen van drie uitritten.

Het plan.

Aan de Peperkampweg in Delden ligt een locatie waar vroeger de brandweer en de gemeentewerf was gevestigd. Verder is er sprake van enkele gebouwen met een kantoorfunctie en een appartementencomplex. De initiatiefnemer Stichting Wonen Delden is voornemens deze bestaande bebouwing te slopen en ter plaatse 53 appartementen op te richten. Genoemd bestemmingsplan is opgesteld om deze ontwikkeling planologisch mogelijk te maken. Voor de beoogde nieuwbouw heeft Stichting Wonen Delden inmiddels een omgevingsvergunning aangevraagd. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om bovengenoemde procedures gelijktijdig te doorlopen.

Inzage.

Met ingang van 27 juni 2013 ligt gedurende zes weken voor eenieder ter inzage:

  • Het ontwerpbestemmingsplan "Delden-Noord, herziening Peperkampweg"

  • De aanvraag om een omgevingsvergunning voor het bouwen van een appartementencomplex, het plaatsen van een erfafscheiding en het aanleggen van drie uitritten.

Alle stukken met bijbehorende ontwerpbesluiten en bijlagen zijn in te zien:

  • tijdens openingstijden in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor;

  • op onze website www.hofvantwente.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’.

Het ontwerpbestemmingsplan is bovendien digitaal in te zien via deze rechtstreekse link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.BPSDxPeperkamp2010-OP10 .

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/plannen/NL.IMRO.1735.BPSDxPeperkamp2010-/NL.IMRO.1735.BPSDxPeperkamp2010-OP10 .

Reageren.

Ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan een ieder gedurende de inzagetermijn schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

Ten aanzien van de aanvraag om omgevingsvergunning kan een ieder gedurende de inzagetermijn schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

26 juni 2013.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, H.A.M. Nauta-van Moorsel, burgemeester,

G.S. Stam, secretaris.

Naar boven