Logo Utrechtse Heuvelrug
Vaststelling van 5 beheersverordeningen, Utrechtse Heuvelrug

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 13 juni 2013 de beheersverordeningen:

hebben vastgesteld. De beheersverordeningen, het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor iedereen ter inzage met ingang van 28 juni 2013 gedurende zes weken tot en met 8 augustus 2013.

Wat houden de beheersverordeningen in?

De beheersverordeningen regelen het beheer van het gebied in overeenstemming met het bestaande planologisch toelaatbare gebruik. Onderhavige beheersverordeningen maken geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk.

Hoe kunt u de beheersverordeningen inzien of raadplegen?

De beheersverordeningen (en de daarop betrekking hebbende stukken) zijn elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.heuvelrug.nl. Via de rubriek ‘Actueel’ onder ‘Ter inzage’ vindt u de digitale koppelingen naar het plan. Een andere mogelijkheid is via http://www.heuvelrug.nl/actueel/ter-inzage_44539/

U kunt de beheersverordeningen ook inzien in de Gemeentewinkel, Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 in Doorn en in: de bibliotheken van Driebergen-Rijsenburg en Maarn tijdens de openingsuren.

Hoe kunt u reageren?

Ingevolge artikel 8.2, sub b, van de Algemene wet bestuursrecht is tegen de beheersverordening geen beroep mogelijk.

Inwerkingtreden van de beheersverordeningen

De beheersverordeningen zullen op de eerste dag na die van de bekendmaking in werking treden.

Naar boven