Logo Cromstrijen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Dansersweg 8 in Klaaswaal – Groene Kruisweg 10 in Numansdorp’ ter inzage, Cromstrijen

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf donderdag 27 juni 2013 het ontwerpbestemmingsplan

“Dansersweg 8 in Klaaswaal – Groene Kruisweg 10 in Numandorp” gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt en kan worden geraadpleegd tijdens de openingsuren bij het gemeentelijk servicecentrum in het gemeentehuis aan de Buttervliet 1 in Numansdorp.

Het ontwerpplan heeft betrekking op twee percelen: het perceel aan de Dansersweg 8 in Klaaswaal en het perceel aan de Groene Kruisweg 10 in Numansdorp. Door deze partiële herziening van het (nog) van kracht zijnde bestemmingsplan “Landelijk Gebied, Eerste Herziening” kan zowel de realisering van een nieuwe agrarische bouwstede aan de Groene Kruisweg 10 (het perceel tussen Groene Kruisweg 8 en 12) als het in ruimtelijk-planologische zin doen vervallen van de aanduiding “bouwstede” aan de Dansersweg 8 worden gerealiseerd.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder bij ons college een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen tegen het ontwerpbestemmingsplan. De schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Cromstrijen, Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp.

Het bestemmingsplan treft u digitaal aan op de website www.ruimtelijkeplannen.nl ., waarnaar u wordt verwezen op de gemeentelijke website onder “bekendmakingen”.

Cromstrijen, 26 juni 2013

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen; De secretaris, G.P. Boluijt

de burgemeester J.J. Luteijn

Naar boven